Aloittaminen

Yoshinkaissa voit aloittaa aikidon harjoittelun koska vain tulemalla harjoituksiin. Aikidoharjoittelija voi syventää harjoitteluaan aloittamalla Suio ryun, jos opettaja hyväksyy hänet siihen oppilaaksi. Kumpikin laji sopii 13 vuotta täyttäneille kaikenkokoisille miehille ja naisille. Aikaisempaa kokemusta, hyvää kuntoa tai erityisiä varusteita ei tarvita harjoittelun aloittamiseen. Ensimmäiset kaksi harjoitusta ovat ilmaisia ja jatkossa samalla rahalla voi harjoitella kumpaakin lajia.

Harjoitukset ohjaa pääsääntöisesti Yoshinkain pääohjaaja Jukka Helminen, jonka opetuksessa jokainen saa yksilöityä ja henkilökohtaista opetusta omien kykyjensä mukaan. Alussa harjoittelu keskittyy perusasioihin yhdessä muiden harjoittelijoiden kanssa ja henkilökohtaisella opastuksella.

Mukaan tarvitset verryttelyasun tai muun liikkumiseen sopivan vaatetuksen ja sandaalit. Katso harjoitusajat sekä paikka sivun alalaidasta ja tule harjoituksiin!

Tervetuloa!

Jos haluat lisätietoa ota rohkeasti yhteyttä meihin!
(Yhteyslomake sivun oikeassa laidassa ja lisää yhteystietoja sivun alareunassa.)


KULKUYHTEYDET

Julkisilla tuleminen: linja-autolla tultaessa kaupungista päin Reittiopas neuvoo jäämään Konemestarinkadun pysäkillä, mutta lähemmäksi pääset tulemalla yhden pysäkin eteen päin Mekaanikonkadun pysäkille. Metrolla tultaessa Siilitien asema on hitusen lähempänä kuin Herttoniemen asema.


MAKSUT

Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelitMukaan voi tulla koska vain, ensimmäiset kaksi harjoitusta ovat ilmaisia.

Jatkaessasi säännöllistä harjoittelua Yoshinkaissa, sinun tulee:

  1. Liittyä seuran jäseneksi maksamalla jäsenmaksu
  2. Suorittaa harjoittelumaksut harjoittelun mukaan

Seuran jäsenmaksut

Liittymismaksu uusille jäsenille on 50€ ja jatkossa vuosittainen jäsenmaksu 12€.

Harjoittelumaksut aikuisille

6kk / 200€

Kevätkausi (tammi-kesä)
Syyskausi (heinä-joulu)

Samalla hinnalla saa harjoitella aikidoa ja Suio ryuta.

Vierailijamaksut seuran ulkopuolisille harjoittelijoille

Yksi harjoitus 5€.


KANNATUSMAKSU

Vuosi 400€ tai enemmän.

Kannatusmaksulla saa Yoshinkain kotisivuille oman logon ja siitä linkityksen kotisivulleen. Lisäksi saa 20kpl vapaastijaettavia kertalippuja seuran venyttelyharjoituksiin.

Mainokset